Despre noi

Bespoke tailor Filip Cezar

despre-noi

Filip Cezar reflectă modul de viaţă al bărbatului cu stil şi personalitate în momentele importante din viaţa sa. Atelierul nostru de lux realizează manual la comandă, costume şi camaşi pentru bărbaţi. Croitoria clasică, tradiţională îmbinată cu ultimele tendinţe, reflectă valoarea unei ţinute unice.

Produsele sunt lucrate doar in studioul nostru, de catre croitori cu vastă  experienţă.

Accesoriile folosite sunt de cea mai înaltă  calitate. Nasturii sunt din materiale naturale, corozo, real horn (corn), bone (os) şi madre perla (sidef).

Clientul este sfătuit de o echipă profesionistă în  alegerea modelului şi are posibilitatea să aleagă ţesăturile şi accesoriile din colecţiile propuse de cei mai mari producători din strainătate precum: Cerutti, Loro Piana, Vitale Barberis Canonico, MarzzottoMarlane, Albini, Monti, etc.

Tiparul este realizat şi personalizat în  exclusivitate pentru fiecare client. Dupa stabilirea tuturor detaliilor durează aproximativ 7 zile până  când clientul va intra in posesia produselor comandate. În decursul acestei săptămâni, clientul este chemat la 2-3 probe intermediare pentru a definitiva cât mai exact detaliile dorite şi pentru a garanta satisfacţia maximă a unui produs complet personalizat.

După prima probă, clientul va avea o fişă cu măsurile sale in baza noastră de date, iar în viitor el işi va putea comanda produsele în funcţie de aceasta.

Comenzile se pot realiza şi în regim de urgenţă  într-un timp cat mai scurt posibil, stabilit la prima întâlnire, iar în cazul in care este necesar, ne putem deplasa noi la dumneavoastra.

http://www.filipcezar.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s